5/02/2007

Kiirete aegade ootel

Viimasel ajal on aeg hakanud väga kiirelt minema, et mitte öelda, et lausa lippab teine käest...
Eile õhtul istusime peale väsitavat ja töist päeva Wikiga maha, võtsime kalendrid ette ja hakkasime tegema linnukesi, millal me see kuu siis saame ka koos olla. Üllatus oli endilegi väga suur, sest selgus, et päevi mil me näeme on vähem kui päevi, mil me ei näe.
Sedapuhku olen siis mina selleks kurjajuureks, st osapooleks kes on rohkem kodust ära. Siinkohal tahaksin rõhutada eriliselt sõna rohkem, sest ka Wiki on ära.
Nimelt ootab mind ees mammutpikkusega koolitus, mis algab juba homme Tallinnas ja jätkub uuest nädalast Soomes. Ilmselt, kui ma ütlen koolituse nime, siis see ütleb vähestele miskit. Aga minust peaks orienteeruvalt jaanipäevaks saama Eestis üks vähestest uue operatiivraadioside spetsialistide ja spetsialist mitte niivõrd tehnilise poole pealt, kuivõrd selle poole pealt, mis puudutab kasutajaid. Ja siit võib teha kohe ühe väikese järelduse, et see maikuu on alles asja algus, sest hiljem tuleb mul hakata mööda Eestit ringi sõitma ja muudkui koolitada inimesi, kes oma igapäevases töös kasutab raadiojaama.
Tõotavad tulla põnevad, aga kindasti ka väga rasked ajad, sest see kõik toimub ju inglise keeles.
Püüan vastu pidada ja rasketel hetkedel mõelda taaskord Wiki õpetlikule lausele - kõik mis ei tapa, teeb tugevaks.

No comments: