6/19/2007

Ôppida, ôppida, ôppida...

Hommikud algavad vara, sest kella 8.00-se rongi peale on vaja jôuda. Pole just väga mônus ärgata kell 6.40, kui ôhtul on saanud voodisse alles kella 12 ajal ja seljataga on olnud väga pikk ja raske päev. Aga mis siin ikka halada, tuleb olla tugev ja vastu pidada.
Päev läks aga taaskord kiirelt, ettekanne mida oli eelmisel päeval kaua ôpitud sai ja väga hästi ettekantud, nii et vôis igati rahule jääda.
Aga päeva lôpus saime Jukkalt uue ûlesande, kus Üllega peame kahekesi ettevalmistama ühe pikima ettekande. ôhtul ootas ees igatahes raske ülesanne.
Hotelli poole liikudes käisime teepeal ühes suurimas kaubanduskeskuses kus ootamatult kiirelt kadus kaks tundi. Aga hea on see, et vähemalt ei möödunud need tunnid asjata ;)

Siinkohal tuleb mainida, et rongisôit siin hakkab saama juba harjumuseks, st hakkan sellega ära harjuma ja môtlen, et miks küll ei vôiks see Eestis nii hästi toimida. Ja eriti hea on see, et oleme juba mitmeid kordi pidanud sôitma piletita, sest piletimüügi vagunis ei ole olnud piletimüüat ja enne oleme jôudnud maha minna kui saanud pileti osta. Seega sôitnud tahtmatult jänest.

No comments: