7/17/2007

Ilusad suvepäevad


Nagu arvata võis, siis minu kaks esimest tööpäeva peale puhkust on ilusamad, kui eales varem. Minu kahenädalase puhkuse jooksul oli selliseid päevi vaid paar. Aga noh, mis siin ikka halada, ega see olukorda paremaks ei tee. Keegi peab ju ka raha teenima ja tööd tegema ;)
Peale puhkust oli üsna keeruline taaskord saada töö- ja igapäevarütmi tagasi.

Tagantjärele vaadates võis puhkusega igati rahule jääda. Sai selle lühikese aja jooksul ära käidud nii Saare-, Muhu-, Pärnu-, Järva- kui Harjumaal. Kas pole mitte palju? Kusjuures kogu puhkuse ajal olin Tallinnas vaid mõned päevad! Hea vaheldus. Kahju oli vaid kõige rohkem sellest, et oma väikses ja vaikses maakodus sai nii vähe oldud ja ega suurt asjalikku ja märkimisväärset tehtud ei saanud.
Ahjaa, seekord ootas meid seal maakodus ees üllatus. Nimelt oli meie talus koha sisse võtnud 2 kassipoega. Jääb üle loota, et nad ikka leiavad tagasitee oma päriskoju. Lootus on, sest ilmselt nad polnud meie talus sündinud vaid olid hiljem sinna sattunud. Põhjus nii arvata seiseneb selles, et neil olid kõhud täis ja mängisid rõõmsalt ja julgelt õuepeal. Isegi Morrisega tahtsid sõprust luua.

Järvamaal olles õnnetus mul teha ka palju ilusaid pilte. Üheks huvitavamaks saagiks võib pidada siilipoiste pildile saamist.
Puhkus lõppes aga Kiruvere muinaslaagri külastuse ja laupäevase restoraniõhtuga Tallinna vanalinnas. Päris vahva oli.

No comments: